Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

MusicMania Online

http://musicmania.impulzus.com

Hálózati szolgáltatások és szoftverek

Indexörömök

Szitázó

Korlátolt elsősök

"Ha mög lett mondva, hát mög lett mondva"

Médiakonferencia?! Csak mese...

Jól megkaptuk a MESE elnökétől (aki egykor BME-s hallgató volt, és egyébként minden tiszteletem az övé), hogy mennyire nem tiszteljük a Katikát... izé, Editkét... ja, megvan, az etikát!

Révkomáromi képzés

Amit a nyelvvizsgáról tudni kell

"A nyelvvizsga letétele nem kötött az óralátogatáshoz."

Impulzus tagjelölt vagy-e?

Már csak hosszú évek kitartó munkája szükséges ahhoz, hogy csatlakozz hozzánk, de ne csüggedj, hétfőnként továbbképzés a szerkesztőségben.

13 éve írtuk

"...ez a Villamoskar leendő kollégiumának impozáns felhőkarcolója. Lesz."

E, pokémon, nézzed!

Újabb remek dolog. Hülyegyerek, nézzed a fiktív állatokat a tévében, aztán vetessed meg a mindent anyucival, amin ez van.

Már jó ideje hallottam ezeknek az izéknek a nevét, de nem tudtam, mi a halálról van szó. Aztán egyszer, amikor otthon véletlenül a TV elé keveredtem, minden megvilágosodott. Tudom, hogy a mai gyerekek konzervatív köcsögnek tartanának, de nem érdekel ez most. Már feltűnt régebben is, hogy az action-rajzfilm a menő, amiben király csávók és rossz csávók gyakják egymást – minél érdekesebb/modernebb fegyverrel, annál tutibb. De amikor megláttam, hogy mi a pokémon-cucc alapötlete, elkezdtem visítani (vagy nem tudom már, hogy mit csináltam). Marketing szempontból persze nagyon jó a dolog, mert minden, amire/amibe ilyen izéket raknak, az menő lesz és többen veszik.

Az utóbbi években túl ritkán néztem TV-t, talán ez a baj. Talán az, hogy már nem vagyok gyerek. De én akkor is nagyon sajnálom, hogy a mai Pistike nem Mazsolán nő fel, hanem ilyen pokémon hülyeségen. Édesanyám mesélte, hogy a gyerekek megveszik kilóra a chips-et, aztán az iskolában odaadják a többieknek, hogy egyék meg, mert nekik csak a Taz kellett. No comment.

Persze ha annak idején Mazsola Taz lett volna, nem Turbo rágó-papír, lehet, hogy azt gyűjtöttem volna.

Tamás