Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kedves olvasóink, GTK-s, VIK-es, TTK-s hallgatók!

Gyomornyugodva aztán helyet, időt, lehetőséget, munkaerőt engedett, hogy mindannyiunk örömére egymás után 3-5-7-szer összeeresszük szerkesztőségeinket, megismerhessük egymás idióta szokásait, megtudjuk néhányunk féltve őrzött titkát, veszekedjünk arról, mi miért jó, és ez önmagában miért a legnagyobb baromság, amit valaha hallottunk.

Vizsgatemető

Házavatás cicával és női nevekkel

Visszatérve a hódokra.

Baleset

"A minap elütöttek egy kislányt a kolesz előtt."

ELTE

MAVE

MusicMania

"...erre a percre várok, mióta egy éve először láttam a kolesz hálón felbukkant koncertvideójukat!"

Hálózati szolgáltatások és szoftverek

Másnapra virradtunk

A KB-jelöltek bemutatkozása

E, pokémon, nézzed!

Újabb remek dolog. Hülyegyerek, nézzed a fiktív állatokat a tévében, aztán vetessed meg a mindent anyucival, amin ez van.

Már jó ideje hallottam ezeknek az izéknek a nevét, de nem tudtam, mi a halálról van szó. Aztán egyszer, amikor otthon véletlenül a TV elé keveredtem, minden megvilágosodott. Tudom, hogy a mai gyerekek konzervatív köcsögnek tartanának, de nem érdekel ez most. Már feltűnt régebben is, hogy az action-rajzfilm a menő, amiben király csávók és rossz csávók gyakják egymást – minél érdekesebb/modernebb fegyverrel, annál tutibb. De amikor megláttam, hogy mi a pokémon-cucc alapötlete, elkezdtem visítani (vagy nem tudom már, hogy mit csináltam). Marketing szempontból persze nagyon jó a dolog, mert minden, amire/amibe ilyen izéket raknak, az menő lesz és többen veszik.

Az utóbbi években túl ritkán néztem TV-t, talán ez a baj. Talán az, hogy már nem vagyok gyerek. De én akkor is nagyon sajnálom, hogy a mai Pistike nem Mazsolán nő fel, hanem ilyen pokémon hülyeségen. Édesanyám mesélte, hogy a gyerekek megveszik kilóra a chips-et, aztán az iskolában odaadják a többieknek, hogy egyék meg, mert nekik csak a Taz kellett. No comment.

Persze ha annak idején Mazsola Taz lett volna, nem Turbo rágó-papír, lehet, hogy azt gyűjtöttem volna.

Tamás