Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Music News

"Most először jelenik meg az Impulzusban zenei hírösszefoglaló. A MusicMania hagyományait követve igyekeztem az igényes rockzene világából híreket összeválogatni..."

50 éves a BME Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék

Jubileumi tudományos kollokviumot tartunk.

Király Dénes (Dezső)

Egy doktorandusz órarendje

Király Dénes (Dezső)

Bor, igény, kultúra

Diplomaterv és szerzői jog

Eltévedni jó dolog

"Lesz egy hótúránk várfoglalással, meg eltévedéssel."

A Villanykar új virágai

Schönherz Kórus

E, pokémon, nézzed!

Újabb remek dolog. Hülyegyerek, nézzed a fiktív állatokat a tévében, aztán vetessed meg a mindent anyucival, amin ez van.

Már jó ideje hallottam ezeknek az izéknek a nevét, de nem tudtam, mi a halálról van szó. Aztán egyszer, amikor otthon véletlenül a TV elé keveredtem, minden megvilágosodott. Tudom, hogy a mai gyerekek konzervatív köcsögnek tartanának, de nem érdekel ez most. Már feltűnt régebben is, hogy az action-rajzfilm a menő, amiben király csávók és rossz csávók gyakják egymást – minél érdekesebb/modernebb fegyverrel, annál tutibb. De amikor megláttam, hogy mi a pokémon-cucc alapötlete, elkezdtem visítani (vagy nem tudom már, hogy mit csináltam). Marketing szempontból persze nagyon jó a dolog, mert minden, amire/amibe ilyen izéket raknak, az menő lesz és többen veszik.

Az utóbbi években túl ritkán néztem TV-t, talán ez a baj. Talán az, hogy már nem vagyok gyerek. De én akkor is nagyon sajnálom, hogy a mai Pistike nem Mazsolán nő fel, hanem ilyen pokémon hülyeségen. Édesanyám mesélte, hogy a gyerekek megveszik kilóra a chips-et, aztán az iskolában odaadják a többieknek, hogy egyék meg, mert nekik csak a Taz kellett. No comment.

Persze ha annak idején Mazsola Taz lett volna, nem Turbo rágó-papír, lehet, hogy azt gyűjtöttem volna.

Tamás