Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Álljunk meg egy szóra!

"Viszollátásra!"

Unalom

„Nem emberek. Én tudom. Orvos vagyok, genetikus."

Medveczki Gábor (medu)

Elavult, öreg szakik

Kovács Csaba Tamás (Tsaby)

"A Schönherz kolesz nem apácazárda..."

BMgE

Mit együnk?

"Kicsit kezdünk elkényelmesedni."

Jegesnap 2005

A korcsolyakölcsönző hamar megtelik, bent a hat rendező pihenés nélkül adja ki a korcsolyákat a vendégeknek, minden a várakozások szerint zajlik. Már az elején látszik, hogy jó kis buli lesz ez.

Néhány hír a számítástechnika világából

"A Nagytestvér figyel téged..."

Diákközpont Hírek

Bolondos sportverseny

A Veszprémi Egyetem bolondos sportversenyt szervez a Balatonon május 5-én, amelyre minden egyetemista, főiskolás jelentkezhet.

A részletekről a http://www.vein.hu/~vizsport/ honlapon tudhattok meg többet. Ugyanitt szerepelnek a jelentkezés feltételei is.

Hírvadászok kerestetnek

A Diákközpont–Támpont net-újságot indít, amelynek legfőbb célja, hogy olyan híradatbázist hozzon létre, ami az Egyetemmel és a felsőoktatással kapcsolatos minden elérhető hírt tartalmaz. Ezt a jövőben az egyetemi média használhatja, és természetesen a honlap is az itt összegyűjtött hírekből építkezik majd.

A szerkesztők azokat a hallgatókat keresik, akik hírvadászként segíteni szeretnének a munkában, közösségi munka formájában. A feladat nem más, mint sajtófigyelés, vagy az egyetemi hírforrásoktól (pl. dékáni hivatalok, hallgatói képviseletek, levelezési listák stb.) származó hiteles információk összegyűjtése. Külön rovatban jelennek meg a pletykák, érdekes, vagy tanulságos egyetemi történetek.

Jelentkezni a fejvadasz@netposta.hu, countM@mailbox.hu e-mail címeken, vagy a Támpontban (K.I.52.) személyesen lehet.