Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Soros port kezelése Linux alól

Impresszum

"Újabb biztonsági rés az Outlook Expressben..."

Emberszeletelő

"Kérem vigyázzanak, az ajtók gyorsan záródnak!"

Szemelvény az Exit programmagazinból

Azért megfordult a fejünkben, hogy hogyan fogjuk belegyömöszölni a tantervünket egy és negyed évbe.

Impresszum

HKNews

December 3-án megkezdte munkáját a Központi Tanulmányi Hivatal az R épület földszintjén. Vizsgaidőszak végén, illetve a regisztrációs héten az indexek leadása már ott történt, bár ezt valószínűleg mindenki tapasztalta.

Szabadság

Világnapok

Leipäjuusto

egy egész napra telíti az embert

Diákközpont Hírek

Bolondos sportverseny

A Veszprémi Egyetem bolondos sportversenyt szervez a Balatonon május 5-én, amelyre minden egyetemista, főiskolás jelentkezhet.

A részletekről a http://www.vein.hu/~vizsport/ honlapon tudhattok meg többet. Ugyanitt szerepelnek a jelentkezés feltételei is.

Hírvadászok kerestetnek

A Diákközpont–Támpont net-újságot indít, amelynek legfőbb célja, hogy olyan híradatbázist hozzon létre, ami az Egyetemmel és a felsőoktatással kapcsolatos minden elérhető hírt tartalmaz. Ezt a jövőben az egyetemi média használhatja, és természetesen a honlap is az itt összegyűjtött hírekből építkezik majd.

A szerkesztők azokat a hallgatókat keresik, akik hírvadászként segíteni szeretnének a munkában, közösségi munka formájában. A feladat nem más, mint sajtófigyelés, vagy az egyetemi hírforrásoktól (pl. dékáni hivatalok, hallgatói képviseletek, levelezési listák stb.) származó hiteles információk összegyűjtése. Külön rovatban jelennek meg a pletykák, érdekes, vagy tanulságos egyetemi történetek.

Jelentkezni a fejvadasz@netposta.hu, countM@mailbox.hu e-mail címeken, vagy a Támpontban (K.I.52.) személyesen lehet.