Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Vigyétek a parazsat, és építsetek hidakat!

Inkognítóban az Építőmérnöki Kar gólyatáborában

Budapesti koncertelőzetes

Aktuális ZOH!

AC Stúdió & Live

Tárgylehúzás

Az ösztöndíjosztás esetleges új elveiről

Jelenleg az ösztöndíjtábla elkészítése során egyetlen ösztöndíjtábla készül és minden csoportban meghatározzuk azt az átlagot, amit meghalad a hallgatók bizonyos része (tavaly ez volt az említett 52-53%).

Itt jártunk: szélcsatorna

Különösen az olajválság adott jelentős lökést a nyugati fejlesztéseknek. Igen, nagy cégek kicsiny hazánkban végezték az autókhoz képest hátrafelé mozgó talajt szimuláló futószalaggal az első szélcsatornás tesztjeiket.

Asterix és Obelix

Ülünk a vonaton IV.

"...jól elvoltak a WC-ben..."

Ismét Szakest

Fizika tanszék nem vizsgázott, inkább a sörivásban tették próbára erejüket, egy sörpárbaj formájában.

Kedves Gólya barátom!

Sok szeretettel köszöntelek abból az alkalomból, hogy a Villanykar legjobb lapját olvasod! Hagyományunkat megtartva idén is elkészítettük és eljuttattuk újdonsült kollégáinkhoz gólyaszámunkat, melynek célja, hogy idejében és a lehetőségekhez képest minél jobban megismerd karunk életét, kollégiumát, stílusát, és mikor fizikailag is idekerülsz, már ne egy idegen környezetbe lépj be.

Ebben a számban sok olyan információt gyűjtöttünk össze, amely hozzásegít ahhoz, hogy még legalább öt évig az egyetem polgára maradj, és tedd ezt úgy, hogy közben nagyon jól érzed magad.

Számos újdonsággal kerülsz szembe, mikor idevet a sors, és biztosan sok minden tetszeni fog. Ezek között szelektálni kell, mert előbb-utóbb minden egyetemista szembesül a nagy problémával: kb. 40 órás napokra lenne szüksége, hogy nagyjából mindenre legyen ideje, amire szeretné. Egyelőre foglalkozz két dologgal: az egyetemen tanulj, a koleszban pedig érezd jól magad!

Az Egyetemhez sok sikert, a gólyaszámhoz jó szórakozást kívánok!

Viszlát a gólyatáborban!

Gyenes Tamás
főszerkesztő