Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Az Informatika épület története

"Valamit be kellett rakni a gödörbe..."

Sziget 2004

Minden út az Agrobankhoz vezet

Mátrabérc teljesítménytúra

"...sokáig küzdöttek a szokatlan körülmények nyújtotta nehézségekkel."

A Kertész Kutyája

Nyertünk ezerrel

"Egy emlékezetes nap..."

Boszorkány II.

"Újabb biztonsági rés az Outlook Expressben..."

Egy felmérés tanulságai

Milyen állást szeretne egy infós?

Őszi féléves kollégiumi rendezvénynaptár

2000/2001-es tanév, őszi félév

E!

Múltkori, beygir gücü-t kutató pályázatunkra egy jó megfejtés érkezett: Szigetvári Áron, II. éves informatikus kolléga - helyesen - a régi Turbo rágókban lévő autós képekre gyanakodott. Ezeken a képeken az autók néhány adata is szerepel, köztük a hengerűrtartalom, amely könnyen kiszúrható a mértékegysége miatt. És mivel a Turbo rágó török volt, innen tudja minden valamirevaló Turbo rágó-papír gyűjtő, hogy a beygir gücü törökül hengerűrtartalom. Megjegyzem, asszem, más szót nem is ismerek törökül...

A CD-s pályázatra (a néhány másodpercre mikroba tett CD miért lesz pont olyan, amilyen) még mindig várjuk a fizikai magyarázatot.

A Turbo rágó papírjait egyébként kiskoromban elég komolyan gyűjtöttem, szinte minden nap vettem egyet az uszodából hazamenet az akkor még létező egri Török bazárban. Egyszer nagyapám meg akart lepni, és kaptam tőle egy egész dobozzal (nem emlékszem, hány darab volt benne, de rengeteg), csak akkor szontyolodtam el, amikor kiderült, hogy az egész dobozban ugyanaz a tízféle autós papír váltakozik... :)

Tom