Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Medveczki Gábor (Medu), III. Info.

Az ACM egyetemünkön

"...11 háromfős csapat jelentkezett..."

Tichy-Rács Bence, III. Vill.

Komoly-könnyű zene

Tudniillik tudni illik...

"Mostani témánk: a találkozás és minden, ami ezzel kapcsolatos"

Kereskényi Balázs

Nagy Péter

Jó lenne menekülni néha

"... a vádak maguktól hátradöntenek."

MC68000

Éljen május elseje!

A nemzetközi szocialista munkásmozgalom ekkor még nem volt egységes, hol tüntetésre, hol felvonulásra, hol majálisra került sor.

E!

Múltkori, beygir gücü-t kutató pályázatunkra egy jó megfejtés érkezett: Szigetvári Áron, II. éves informatikus kolléga - helyesen - a régi Turbo rágókban lévő autós képekre gyanakodott. Ezeken a képeken az autók néhány adata is szerepel, köztük a hengerűrtartalom, amely könnyen kiszúrható a mértékegysége miatt. És mivel a Turbo rágó török volt, innen tudja minden valamirevaló Turbo rágó-papír gyűjtő, hogy a beygir gücü törökül hengerűrtartalom. Megjegyzem, asszem, más szót nem is ismerek törökül...

A CD-s pályázatra (a néhány másodpercre mikroba tett CD miért lesz pont olyan, amilyen) még mindig várjuk a fizikai magyarázatot.

A Turbo rágó papírjait egyébként kiskoromban elég komolyan gyűjtöttem, szinte minden nap vettem egyet az uszodából hazamenet az akkor még létező egri Török bazárban. Egyszer nagyapám meg akart lepni, és kaptam tőle egy egész dobozzal (nem emlékszem, hány darab volt benne, de rengeteg), csak akkor szontyolodtam el, amikor kiderült, hogy az egész dobozban ugyanaz a tízféle autós papír váltakozik... :)

Tom