Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Diákközpont

Programozás 24 órán át

A csapatoknak először is egy előválogató versenyen kell helyt állniuk, amelyet teljes egészében az Interneten bonyolítanak le. Csak a legjobbak kerülhetnek be a döntőbe.

Mese...

A 2001-es HK választás eredménye

Extrapoláció

Amikor a busznak már volt szélvédője...

A gépek pedig ott áztak a busz mellett. Amikor az egyiket felemelték, folyt is belőle a víz, igencsak szívderítő látványt nyújtva minden infós szem számára.

Erdélyi Boróka (Boro)

Anno universitas

Rövid hírek Házunk tájáról

Hálózat nyáron – Nyári Tábor – Kollégiumi felvételi

103 - 171

"A jegyzőkönyvbe viszont más került..."

Majoros Péter (Törpi), V. Vill.

Mint ötödéves, már nagyon régóta kapcsolatban vagyok a Hallgatói Képviselettel, egészen elsős korom óta. Szavazati jogú képviselő III. éves koromban voltam, aztán egy évet kihagytam különböző okok miatt, de folyamatosan figyelemmel kísértem a működését továbbra is. Ezalatt a 4 év alatt sok mindennel foglalkoztam mint HK-s. Legfőképpen a tanulmányi ügyekben, és a KDJB-n belül. Tagja voltam a Tanulmányi Bizottságnak, a Gazdasági Bizottságnak, voltam a HK gazdaságisa, készítettem a villamosmérnöki szakon fő-, és mellékszakiránybesorolást, szerveztem Hallgatói Gyűlést... Szóval nagyon sokféle irányban igyekezetem képviselni a Villamoskari hallgatók érdekeit. Amit elvállaltam, azt mindig igyekeztem maradék nélkül teljesíteni is, akikkel dolgom volt, azok ezt bizonyára tudják. Most ismét szeretném elnyerni bizalmatokat, hogy négy és fél év tapasztalatával ismét eleget tehessek ennek a feladatnak. Szeretnék a még hátralévő 1 évemben minél több hallgatótársamnak segíteni, hogy minél zökkenőmentesebben sikerüljön nekik is öt év alatt diplomát szerezni.

Bizalmatokat előre is köszönöm.

E-mail: torpi@sch.bme.hu