Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Egy levélváltás margójára

Bárhol megtörténhet

Pszi-kör

Kultúrinterjú Szabó Istvánnal

Rettegés

Mindennapok

Lapzárta után:

Impressziók – II.

A Ti ágyatokban alszom. GPRS-hídon a világhoz kapcsolva – vagyok. Hozzátok kötve. Enyém a világ, és én a világé vagyok. Budapesten, San Diegoban, Bernben – Tiszaszentimrén, mindenhol.

Broadcast message from Ireland

"Táj, fű, birka, fű, tehén..."

Néhány hír a számítástechnika világából

"A Nagytestvér figyel téged..."

The Gathering: Mandylion

Nagy-György Attila (Nagyi), V. Vill.

Egyetemi éveim alatt eddig főként a Schönherz Kollégium területén munkálkodtam.

Már elsősként bekapcsolódtam Kollégium közösségi életébe, az Érdekvédelmi Reszort és a Senior gárda tagjaként. Az ÉR-ben az évek során sikerült megismerkednem a hallgatók szociális-igazolásokkal kapcsolatos problémáival és ezek lehetséges megoldásaival. Az előző év tavaszán a Kollégiumi Küldöttgyűlés alkalmával KKB tagjává és egy évre az Érdekvédelmi Reszort vezetőjévé választottak. Ezzel a poszttal együtt járt kari kollégiumi felvételi irányítása is. Célom ekkor nem csupán a kollégiumi felvételi levezetése, de annak gyorsabbá és rugalmasabbá tétele is volt, amit ÉR vezetőségem második félévére – reszortom tagjainak segítségével – sikerült kiviteleznem. Továbbá igyekeztem a kollégiumi felvételi elbírálását és a KDJB-t minél közelebb hozni egymáshoz, hisz mindkét csoport egyik fő feladata a hallgatók szociális helyzetének elbírálása. Az ÉR vezetését időm szűkében egy év után nem tudtam vállalni. A Schönherz Kollégium diákvezetőségének jelenleg is tagja vagyok, az alakulófélben lévő KKB Propaganda csoportot irányítom.

A Kollégiumi felvételi koordinálásának ideje alatt még behatóbban sikerült megismerkednem a hallgatók szociális igazolásai körüli problémákkal, ami észrevételem szerint a jelenlegi HK-nak is sok fejfájást okozott és okoz.

Hallgatói képviselőként szeretném a KDJB munkáját – eddig szerzett tapasztalataimat latba vetve – a szociális és lakhatási támogatás kiosztásának során segíteni. Megfelelő eszköznek érzem erre az Érdekvédelmi Reszorttal kialakult és fennálló jó kapcsolatomat.

Szeretnék egy, a hallgatókhoz az ideinél sokkal közelebb álló Hallgatói Képviselet tagja lenni.

E-mail: nagyi@sch.bme.hu