Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Ironman, a verseny

Orvos-biológus mérnökképzés

Kiküldött tudósítók jelentése Karlsruhéból

SCHinema

"Laszt minit"

Na még, ezt az utolsó szálat.. Aztán nincs tovább. "nincs tovább!" micsoda súlya van ezeknek a szavaknak... Azt jelentik: elmegyünk aludni, ki-ki a maga vackára, és holnaptól minden más lesz.

Tudod-e

Impresszum

Kari BME Ösztöndíj, Kari Jutalom

Egy világ a föld alatt

"...Ugye azt hitte, olyan lesz, mint ahogy az amerikai akciófilmekben bemutatják?..."

Jegesnap 2005

A korcsolyakölcsönző hamar megtelik, bent a hat rendező pihenés nélkül adja ki a korcsolyákat a vendégeknek, minden a várakozások szerint zajlik. Már az elején látszik, hogy jó kis buli lesz ez.

Kapitalizmus

Nem vagyok rossz ember, csak felismerem a lehetőségeket. A többiek ugyanígy tennének, nem vagyok rosszabb náluk. Embereket ölök? Nem. Ez csak üzlet. A levegő ingyenes a Földön, de mi most nem a Földön vagyunk. Hogy monopolhelyzetben vagyok? Igen, de ez az üzletnek csak egy része. Ha fizetnek, akkor adok levegőt. Hogy magas az ár? Nos, ez szemlélet kérdése csupán. Ez a valós ár, csak minimális profit van beleépítve. Nem vagyok állam, nem lehetek deficites. Most akkor kell az oxigén vagy nem? Mögötted a többiek is szeretnének vásárolni. Nincs elég pénzed? Nézd, ez a te problémád, én el tudom adni a levegőt másoknak is. Hogy meg fogsz halni? Igen, valóban, az emberek többsége nem tud élni oxigén nélkül. Igazából jobb lenne neked, ha több pénzed lenne. Óh, óh. Már csak pár másodpercnyi levegőd maradt. Azt hiszem, meg fogsz halni. Kár, végülis gyakori vásárló voltál. Bocs, de nem adhatok hitelbe, hiszen elvesztetted a munkádat, kirúgtak. Hé, kezdesz kékülni meg zöldülni! Hé! A francba! Hát pont itt kellett neki kipurcannia, most majd takaríthatom el. A következőt!

dave