Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Itt jártunk: szélcsatorna

Különösen az olajválság adott jelentős lökést a nyugati fejlesztéseknek. Igen, nagy cégek kicsiny hazánkban végezték az autókhoz képest hátrafelé mozgó talajt szimuláló futószalaggal az első szélcsatornás tesztjeiket.

Tavaszi Zsongás

Téli nap – és ami azóta történt

A programban többek között szerepelt a kollégiumi körök költségvetés- és repiigényeinek elbírálása, valamint több, a közösséget érintő témával foglalkozó előadás.

A macska

4 óra

EHK-tükör

Még a hentesnél is lehet most meccset nézni...

Vers egy szuszra...

Piszkos anyagiak

Mákdaráló

"Hát igen..."

Cím nélkül

Három hét múlva végünk??

Unalmamban TV-t néztem, a Fókuszt az RTL Klubon. Bemutattak egy jósnőt, aki hét évvel ezelőtt néhány látomása és egy cigánykártya segítségével megjósolta a balkáni háborút. A történetet akkoriban egy filmrendező fel is vette egy filmjéhez, most valahonnan előkerült a kazetta. Az ember hajlamos legyinteni az ilyesfajta kuruzslásra (pláne ha a Fókuszban mutatják be), de valami azért mégiscsak van az ezoterikában. Nem lehet tudománnyal magyarázni, de valahogy mégiscsak működik. Márcsak azért is, mert ismeretségi körömben van olyan ember, aki képes kártyával jósolni, és jómagam is csak mulatságosnak tartanám a dolgot, de amiket eddig jósoltak nekem, kivétel nélkül bejöttek. A riportban bemutatott hölgy anno megjósolta a balkáni vészt, felsorolta, hogy kik vesznek majd részt benne. Azt is megmondta, hogy ha Péter-Pálig nem születik meg a béke, Magyarország is bele fog keveredni, méghozzá elég súlyosan... Nos, ha a riportalany egy kicsit is érti a dolgát, akkor a politikusoknak fel van adva a labda.

Mellesleg megjegyzem, én nem igazán szeretem tudni előre a jövőmet. Szeretek tervezni, és lelkesedni a céljaimért, de akkor semmi izgalom nem lenne az életben, ha rögtön tudnám is előre, hogy mi fog történni...

Ts.