Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja

Az 1998-as Nightfall in Middle-Earth után a Blind Guardian 2002. márciusban jelenteti meg következő stúdióalbumát A Night at the Opera címmel. Novemberben kiadtak egy CD single-t, amely az And Then There Was Silence nevet viseli, és a címadó dalon kívül egy Metallica feldolgozást és egy plusz multimédia track-et is tartalmaz. Áprilistól júniusig európai turnén lesz a csapat, melynek állomásai között – egyelőre – nem szerepel Budapest.

http://www.blind-guardian.com/

December 3-án jelent meg a Rain of a Thousand Flames, a Rhapsody 42 perces "közjátéka", ami mellé még egy videóklippet is felírtak a lemezre. Csupa olyan új – egyébként kitűnőre sikeredett – stúdiófelvételt tartalmaz, amely a februárban megjelenő következő albumra nem kerül rá.

http://www.limb-music.de/

A Nightwish basszusgitárosa távozott az együttes kötelékéből, helyét átmenetileg(?) – a Sinergy-ből ismert – Marco Hietala vette át. Új lemezt május körül remélhetünk.

http://www.nigthwish.com/

Echoes: The Best of Pink Floyd – Megpróbálták kétszer 13 trackben összefoglalni a Legnagyobbak életművét. Talán sikerült, talán nem... de semmi esetre sem ad felmentést az eredeti albumok hallgatása alól.

http://www.pink-floyd.co.uk/

Fellowship of the Ring – A Magyarországon január 10-től vetített A Gyűrűk Ura trilógia első részének zenéje Howard Shore és Enya munkásságának gyümölcseként. 71 perc.

http://www.lordoftherings-soundtrack.com/

Santana – 2002. május – júniusi európai turné
2002. június 4., Kisstadion

http://www.santana.com/

Blue